Hyödyt

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ja 6.5 kertaa tehokkaammin.

 Kuva kertoo tarinan, alleviivaa pointin, havainnollistaa… Viesti menee perille 6,5 kertaa paremmin kuvalla ja tekstillä kuin puhuttuna tai pelkällä tekstillä.

Moneen kanavaan

 Ennen kuvaa käytettiin painamiseen. Nyt enemmän web-sivuille, verkkokauppaan, blogiin, esityksiin, dokumentteihin, sosiaaliseen mediaan… Samalla kuvan käyttö on siirtynyt taitto-ohjelmista ympäri organisaatiota ja kumppaneita.

Itsepalvelu räjäyttää käytön.

 Kaupoissa tavarat olivat ennen tiskin takana, tai sen alla. Ja kun ei osattu kysyä valikoimaa, ei sitä ollutkaan. Kuvien osalta on vielä sama tilanne. Kuvat makaavat ihmisten takia, kotihakemistoissa tai ”salaisissa” verkkohakemistoissa. Niitä ei kysytä, kun ei osata tai haluta häiritä. Niinpä niitä ei käytetä.

Kierrätä

 Kuvien uusiokäyttö vahvistaa brändiä ja viestiä. Ja säästää rahaa ja aikaa. Kerää getImageRightiin myös kuvatoimistokuvat, niin saat julkaisuvapaat kuvatkin uusiokäyttöön.

Säästä

 getImageRight laittaa kuvat käyttöön, tehostaa viestintää (6.5 x), lisää uusiokäyttöä, vähentää kalliita laatuvirheitä, kirkastaa yrityskuvaa ja brändiä. Rahaa säästyy kuvautuskuluista, kuvien hankintakuluista, painatuskuluista ja mainos- ja viestintätoimistojen tuntilaskuista.

Säästä aikaa

 getImageRight nopeuttaa kuvan löytämistä, vähentää keskeytyksiä, nopeuttaa suunnitteluprosessia. Aikaa säästyy ympäri organisaatiota ja erityisesti viestinnän ja markkinoinnin tiimeissä.

Ole toimialasi kuvittaja

 Kerää getImageRightiin tyypillisen kuvamateriaalin lisäksi kuvituskuvaa toimialastasi, teknologioista, historiasta ja konsepteista. Anna johdolle ja myyjille materiaalia, jolla alleviivata viestiä: hyvää tai huonoa, kehitystä tai sen puutetta. Jaa osa lehdistölle käyttöön ja saat lisänäkyvyyttä toimialasi kirjoittelussa.