Miksi getImageRight?

Helppo aloittaa

getImageRight on käyttövalmis heti kun olet luonut tilin. Sinun ei tarvitse murehtia servereistä, levytilasta tai ohjelmistopäivityksistä. Ja koska getImageRight on web-pohjainen, voit käyttää sitä mistä vain, myös iPadilla ja muilla mobiililaitteilla.

Helppo käyttöönotto

1000 sekalaista kuvaa verkkolevyllä? Käyttöönottoapurimme tuo sisään ja luokittelee ne napin painalluksella ja pääset heti käyttämään ja jakamaan kuvia. Unohda kuvien läpikäynti ja käyttöönottoprojektit. Kokeile, niin uskot.

Helppo skaalata

Ota käyttöön siinä laajuudessa kuin tarvitset, ja laajenna tarpeesi mukaan. Muutamasta käyttäjästä tuhansiin käyttäjiin. Sadoista kuvista satoihin tuhansiin kuviin. Yhdestä käyttötarpeesta kaikkiin käyttötarpeisiin. Yhdestä maasta ja kielestä kansainväliseksi monikieliseksi paikallisesti palvelevaksi ratkaisuksi. Yhdestä brändistä useisiin brändikohtaisiin palveluihin. Kaikki yhden getImageRight tilin sisällä.

Helppo mukauttaa

Sovita getImageRight yrityksesi tai brändisi ilmeeseen. Mukauta toimintatapoihisi ja prosesseihisi.

Helppo hallinta

Tiedämme, että aikasi on kortilla. Niinpä suunnittelimme getImageRightin siten, että sinut tarvitsee tehdä mahdollisimman vähän hallinnointia, jos ollenkaan. Tuo kuvat sisään käyttöönottoapurilla napin painalluksella. Vedä ja pudota kuvia sisään. Anna getImageRightin muistuttaa, jos hallinnoitavaa on. Anna käyttäjien palvella itse itseään. Ulkoista töitäsi valokuvaajille tai muille käyttäjille, mutta pidä langat käsissäsi.