Meistä

Hei,

Me olemme Loyalistic ja getImageRight™ on meidän tuotteemme. Olemme kiteyttäneet siihen 14 vuoden kokemuksemme digitaalisen aineistonhallinnan asiakasprojekteista. Ja paljon muutakin hyödyllistä osaamista.

100 % Internet

Olemme tehneet koko historiamme vain verkkosovelluksia (n. 170 projektia)*. Siis järjestelmiä, joita käytetään selaimella. Kaikilla selaimilla. Sellaisia joiden käyttöön ei tarvita koulutuksia. Usein asiakkaamme asiakkaille tai yhteistyökumppaneille suunnattuja. Käyttäjälle, joiden huomio herpaantuu n. 1,3 sekuntissa. Aivan kuten sinunkin ”kuvapankkisi” käyttäjät.

Tuotteita

Teimme aluksi asiakaskohtaisia ratkaisuja, mutta nykyisin keskitymme tuotteisiin. Miksikö? Koska tuotteistamalla sekä softan että toimitukseen liittyvät palvelut, pystymme toimittamaan nopeasti, laadukkaasti, edullisemmin, varmemmin ja ostajan kannalta vaivattomammin tuloksia.

Turvassa ja saatavilla

Teemme paljon töitä pohjoismaisien pankkien kanssa. Niinpä tiedämme yhtä jos toista turvallisuudesta ja siitä miten palvelut pidetään saatavilla (koska pyöritämme pankeille useita palveluita). Mutta byrokratiaa emme ole viitsineet opetella.

Tuoretavaraa

Sanotaan, ettei ostajaa kiinnosta teknologia vaan hyödyt. Menestyksesi riippuu kuitenkin käyttökokemuksesta. Ja siinä onnistuminen vaatii tuoreinta teknologiaa ja designia, joilla kokonaisuus toimii nopeasti, innostavasti ja vaivattomasti!

getImageRight™ on kehitetty uusimmilla Microsoft .Net-teknologioilla 2009-2010. Käyttäjälle teknologia on toki näkymätöntä. Palvelu toimii kaikilla selaimilla.

Älä investoi omaan purkkiin, ostetaanhan vesikin hanasta

Tarjoamme getImageRightin vain palveluna, kuten olemme tehneet tuotteidemme osalta jo yli 10 vuotta. Et siis voi ostaa sitä omille servereillesi. Miksi et? Koska näin koko arvoketju on hallinnassamme, vastuu yhdessä paikassa, pystymme kehittämään sovellusta nopeammin ja toimittamaan päivissä. Eikä sinulle jää teknisiä murheita.

*Verkkosivuja emme muuten osaa tehdä, kuten ehkä huomasit.

Kurkkaa lisää Loyalisticista

Loyalistic - more valuable customers