Heti valmis ja hetkessä sovitettu.

getImageRight on heti käyttövalmis. Voit kuitenkin helposti sovittaa sen toimintaasi.

Hälytykset nostavat esille laatuongelmia, jotta sinun ei tarvitse niitä kaivaa.

getImageRight hälyttää sinua laatuongelmista, jotta sinun ei tarvitse jahdata hakusanapuutteita, liian pieniä kuvia, puutteellisia kuvaajatietoja tai mitä olet sitten asettanut seurattavaksi. Näin voit puuttua laatupoikkeamiin.

Jaa työtä

Miksi et panisi muita tekemään töitäsi. Se on aina hyvä idea. Laita kuvaajat tai tavarantoimittajat tuomaan kuvat sisään ja toimi itse hyväksyjänä.

Ajasta, jotta sinun ei tarvitse vahtia kalenterin kanssa.

Julkaise kuvat ja tiedostot ajastetusti, niin sinä voit istua lehdistötilaisuudessa ja kuvat tulevat esille kun niiden pitääkin tulla. Tai laita henkilökuville viimeinen voimassaolo kahden vuoden päähän. Saat sitten hälytyksen ja voit tarkistaa pitääkö henkilöt kuvauttaa uudestaan, vai voitko palauttaa kuvat takaisin näkyville.

Arkistoi, pois näkyvistä, mutta saatavilla.

Kun kuva vanhenee, voit arkistoida sen, jolloin se on saatavilla, mutta ei tule vahingossa esille. Esimerkiksi kuva edellisen vuoden tuotteesta, jota saattaa vielä olla jälleenmyyjillä. Tai historiakuvat.

Seuraa mitä kuvia käytetään

Näet raportista mitä kuvia ja tiedostoja käytetään ja ketkä niitä käyttävät. Näin voit hankkia lisää kuvaa aiheista, joita käytetään eniten. Tai seurata niitä medioita, jotka kuvan latasivat.