Case - Rodeo

Rodeo

Rodeo vauhditti kuvien jakelua getImageRightilla

Kuvatoimisto Rodeo Oy on nopeasti noussut Suomen johtavaksi julkaisuvapaita kuvia myyväksi yritykseksi. Vanhasta kuvapankkiohjelmistosta oli tulla kasvun este, sillä se jäi ominaisuuksiltaan liian kevyeksi. Uusi kuvapankki rakennettiin VBS Net Oy:n kehittämän getImageRight™ -ohjelmiston päälle. Nyt kuvapankissa on 150.000 kuvaa ja sekä myytävien että ostettujen kuvien määrät kasvavat nopeasti.

- Asiakkaamme arvostavat helppokäyttöistä ja nopeaa kuvapankkia, web-palveluissa pienikin viive saa asiakkaat siirtymään muualle. getImageRightin käyttöönottovaiheessa huomasimme, että tietyn tyyppiset haut tuntuivat hitailta. Kun asia ratkaistiin, kuvahaku tuli kaksi kertaa nopeammaksi, samalla liikevaihto tuplaantui välittömästi ja pysyvästi. Käytettävyys, hallinnoinnin helppous, suorituskyky sekä nopeus ovat avaintekijöitä niin meille kuin asiakkaillemme, toimitusjohtaja Juha Tuomi Kuvatoimisto Rodeosta sanoo.

getImageRight™ on VBS Net Oy:n kehittämä kuvapankkiohjelmisto, joka toimii verkossa SaaS-palveluna. getImageRight™ -kuvapankkiratkaisu skaalautuu tarpeen mukaan ammattimaisesta kuvapankista yrityksen sisäiseen käyttöön. VBS Net Oy on ollut mukana kehittämässä kuvapankkipalveluita jo vuodesta 1997 ja sillä on kokemusta niin erilaisista kuvapankkiratkaisuista kuin asiakkaiden tarpeista.

Rodeon ja VBS Netin yhteistyö mahdollistaa Rodeosta ostettujen kuvien siirron näppärästi asiakkaan omaan getImageRight™ -kuvapankkiin. Näin kuvatoimistokuvat ovat tarvittaessa koko yrityksen henkilöstön käytettävissä, oli kyse sitten mainoksista, presentaatioista tai vaikka kotisivuista.

Suomalaisuus on valttia

Kuvapankkien välinen kilpailu on kovaa. getImageRight-ohjelmisto tekee Rodeon asiakkaiden rekisteröitymisen sekä kuvien ostamisen äärimmäisen helpoksi, nopeaksi ja yksinkertaiseksi. Helppokäyttöisen kuvapankin lisäksi Rodeon kilpailuvaltteja on kotimaisten kuvien laadukas tuotanto. Ulkomaisia kuvia löytyy kuvapankeista miljoonittain.

- Panostamme erittäin vahvasti omaan kuvatuotantoon. Kuvapankkimme käsittää jo 150.000 kuvaa, joista suomalaisia on yli satatuhatta. Määrä kasvaa tuhansilla kuukausittain. Myös kuvapankkiohjelmisto on suomalainen, ja olemmekin avainlippupalvelu. Suomalaisen toimittajan valitseminen toi mukanaan myös muita etuja. Kehitämme palveluamme jatkuvasti VBS Netin kanssa asiakaspalautteiden pohjalta. Jatkokehittäminen on huomattavasti helpompaa, kun palavereja voi pitää kasvotusten, Juha Tuomi kertoo.

Kun kuvat liikkuvat sujuvasti, on toimitusjohtaja Juha Tuomella aikaa hengähtää.